GFH vandt Byens Bedste Fritid og Motion 2022

I GFH er vi super glade for og beærede over, at GFH var blandt de nominerede til Byens Bedste i kategorien Fritid og Motion 2022 og ikke mindst at vi vandt prisen. TAK til alle dem, der har indstillet og stemt på os! Og TAK til juryen for at pege på os i nomineringen til Byens Bedste.

 

 

Læs også

Sæsonprogram 2023/24

SÅ ER GFH’S SÆSONPROGRAM 2023/24 KLAR. SE MERE UNDER FANEN SÆSONPROGRAM. BEMÆRK AT RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES OG DER FØRST ÅBNES FOR TILMELDING MEDIO AUGUST 2023. SÆSONSTART FOR DE FLESTE HOLD UGE 35, NÆRMERE INFO FØLGER

GFH EFTERSKOLEOPVISNING 17.3.2023

Vi glæder os til GFH’s efterskoleopvisning i Lillebælthallerne imorgen. Vedhæftet finder i link til programmet for eftermiddagen/aften. Vi håber vi ses –

Kontakt

Adresse

Om

Copyright © 2011 Gymnastikforeningen Fjelsted Harndrup. All rights reserved.

Copyright © 2011 Gymnastikforeningen Fjelsted Harndrup. All rights reserved.