Mindeord

Det er med stor sorg vi lørdag d. 6. juli modtog den triste nyhed, at Lisbeth Iversen samme morgen var afgået ved døden.

Lisbeth efterlader sig en stor familie og rigtig mange venner… Og så er der alle os GFH’ere, der nu har mistet vores allesammens “mor Lisbeth”. Lisbeth var aldrig medlem af GFH’s bestyrelse, var ikke instruktør eller havde nogen anden formel post i GFH. Lisbeth har alligevel spillet en meget stor og vigtig rolle for os i GFH.

Lige fra foreningens start i 1981 har Lisbeth ydet en kæmpe indsats for foreningen. Sammen med Helge har hun lagt hus, have og ører til utallige børn, unge og voksne med hang til gymnastik. Hun har bagt kager, lavet mad, stillet op og pillet ned ved opvisninger, deltaget på gymnastikrejser og i det hele taget hjulpet alle steder, der var brug for det. Og ikke kun GFH har nydt godt af Lisbeths store frivillige engagement. Også på Humlemagasinet kunne man som regel møde Lisbeth i cafeen med kaffe og lagkage.

Vi kender alle Lisbeth som et meget positivt og hjertevarmt menneske, der har rummet alle med sin utrolige omsorg. Det er vi mange, der har nydt godt af – udover selvfølgelig Lisbeths mand Helge, deres 5 døtre, svigersønner, 11 børnebørn og deres kærester, og det lille oldebarn.

Vi kommer alle til at savne Lisbeth – både i foreningssammenhæng og som ven. Vores tanker går til Helge og resten af familien, der har mistet deres kære Lisbeth, mor, mormor og oldemor.

Æret være Lisbeths minde.

På vegne af

GFH – Gymnastikforeningen Fjelsted Harndrup
Bestyrelsen

Læs også

Indsamling til spejderne

Spejderhytten “Toppen” er brændt ned. Spejderne er ikke brændt ud, men de trænger til noget hjælp. Målet er at genopføre hytten, så

GFH nomineret til Byens Bedste

Vi er i bestyrelsen super glade for og beærede over, at GFH er blandt de 4 nominerede til Byens Bedste i kategorien Motion,

Holdoversigt for 2019/20

Nu kan du se hele programmet for den kommende sæson 19/20!! Kig det igennem og se, om der ikke er noget for

Kontakt

  • Charlotte Tubæk
  • + 45 28 49 65 75.
  • chtu@dkcompany.com

Adresse

  • Kirkevej 13
  • 5464 Brenderup
  • Danmark

Om

  • Historien om GFH
  • Bestyrelsen
  • Instruktører

Copyright © 2011 Gymnastikforeningen Fjelsted Harndrup. All rights reserved.

Copyright © 2011 Gymnastikforeningen Fjelsted Harndrup. All rights reserved.