Næsten 1.000 gymnaster i GFH

GFH har et stigende medlemstal og på generalforsamlingen d. 7. marts berettede vores formand Charlotte Tubæk, at det runde medlemstal på 1.000 nu næsten er nået.

2018 var et godt år for gymnastikken. Masser af aktiviteter og opvisninger, stigende medlemstal og en fuld udnyttelse af haltimerne i Brenderup Aktivitetscenter har det budt på.

På generalforsamlingen var der fra formandens side stor ros og tak til foreningens mange instruktører og hjælpere, samt andre frivillige og resten af bestyrelsen for deres indsats i 2018.

De bestyrelsesmedlemmer og suppleanter, der var på valg, ville gerne tage imod genvalg. Bestyrelsen udgøres derfor fortsat af: Charlotte Tubæk, Kim Krogh Jensen, Lotte Camargo, Vibeke Nørby, Dorthe Glesner, Henrik Rydeberg Jensen, Marlene Snejbjerg, Kim Kallesøe og Lars Andersen. Suppleanter er Heidi Eriksen og Peter Sabro.

Efter formalia med formandens beretning, godkendelse af regnskab og budget samt valg til bestyrelsen startede den mere uformelle del af aftenen med hjemmebagt brød, pålægsbord, og øl og vand til alle, hvorefter gymnaster fra både Juniorholdet og derefter Ungdomsholdet fortalte om og viste billeder fra deres rejser i sommeren 2018.

Juniorholdet viste billeder og fortalte om en rigtig god rejse til gymnastikfestivalen i Riccione i Italien. Ud fra den megen latter og bifald fra tilhørerne er gymnasterne ikke kun gode til gymnastik, men også til på en spændende og sjov måde at formidle deres rejseoplevelser

Bagefter fortalte Ungdomsholdsgymnaster om deres rejse til Zanzibar – om safari, punkteringer, gymnastik på stranden, varme, ris og kylling (mest ris), sejlads, skildpadder og besøg af masser af børn til deres workshops.

Ingen tvivl om, at vores tradition med at sende junior- og ungdomshold på udenlandsrejser giver de unge oplevelser for livet. Faktisk skal endnu et hold afsted – M-Holdet deltager i en gymnastikfestival i Grækenland til sommer.

 

Læs også

Generalprøve på M-holdets opvisning

Torsdag d. 20. februar kl. 20.00 i Brenderup Aktivitetscenter inviterer M-Holdet 2019/20 familie, venner, bekendte, forening, bestyrelse og andre interesserede til generalprøve

gfhlogo

Generalforsamling d. 9. marts 2020

Alle medlemmer indkaldes til vores generalforsamling, der finder sted mandag d. 9 marts 2020 kl. 19.00 i aulaen på Fjelsted-Harndrup skole. Indkaldelsen

Juleri

Julemåneden startede med juletræsfest i Aktivitetscenteret, hvor instruktører, bestyrelsesmedlemmer og andre frivillige fra Gymnastikforeningerne GFH og BIF stod klar med en god

Kontakt

  • Charlotte Tubæk
  • + 45 28 49 65 75.
  • chtu@dkcompany.com

Adresse

  • Kirkevej 13
  • 5464 Brenderup
  • Danmark

Om

  • Historien om GFH
  • Bestyrelsen
  • Instruktører

Copyright © 2011 Gymnastikforeningen Fjelsted Harndrup. All rights reserved.

Copyright © 2011 Gymnastikforeningen Fjelsted Harndrup. All rights reserved.